Дни на отворени врати

Дни на отворени врати

Покана за изложение

Дни на отворени врати

Стема РС ООД съвместно с дългогодишния си партньор Екотерм Проект организират ден на отворени врати в центъра на гр. Русе. На това събитие ще представим най добрите пелетни котли за по-ефективно отопление в семейни жилища и промишлени помещения. За всеки, който е обмислял идеята за отопление на пелети, но не е събрал достатъчно информация по темата ще може да се убеди в предимствата на една такава инсталация.

Нашите специалисти ще демонстрират на място въвеждането в експлоатация на устройствата и ще отговарят подробно на Вашите въпроси. Ще Ви предоставим и пълна информация съобразена с Вашите индивидуални нужди, ще можете да се запознаете с ценовите оферти на различните устройства, както и възможността за стоков кредит.

partners

За да скъсим дистанцията между клиентите и нашите продукти, сме оборудвали нашият инфомобил с най-добрите предложения за отопление през зимният сезон. Ще предоставим възможността на всеки заинтересован да сравни различните решения и разбира се да заяви персонализирана оферта за нуждите на своя дом или бизнес помещание.

ПО ВРЕМЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО, ВСЕКИ ЗАЯВИЛ ПЕЛЕТНО СЪОРЪЖЕНИЕ ЩЕ ПОЛУЧИ 10% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА В ПЕРИОДА ОТ 20 ОКТОМВРИ ДО 10 НОЕМВРИ 2020г .

Стема РС ООД е с дългогодишен опит в проектирането и монтажа на цялостни решения за отопление. Фирмата разполага с всички необходими елементи на склад за изграждане на цялостни отоплителни инсталации. Екипът се състои от опитни специалисти, които ще ви предложат оптимално решение съобразено с Вашия бюджет и нужда.
На това изложение фирмата си партнира с Екотерм Проект, като производител на високоефективни пелетни котли, котли на дърва, дървесни пелети и чипс, пелетни камини, комбинирани котли на дърва и пелети, както и широка гама горелки, включително пелетни горелки.

Събитието ще се състои от 20/10/20 до 24/10/20 включително, от 10.00 до 18.00 часа в центъра на град Русе, до хотел Дунав
Заповядайте, Ще ви очакваме.

Инфомобил